Delegáti ZO KSČM Českobudějovicka zvolili delegáty na krajskou nominační konferenci

15. 2. 2017

V sobotu 11.2.2017 se sešli delegáti 41 základních organizací okresu České Budějovice, aby projednali závěry nominačních členských schůzí, zvolili delegáty na krajskou nominační konferenci a nominovali své zástupce na kandidátku KSČM Pro Jihočeský kraj do PS PČR.

Jednání se zúčastnil i předseda ÚV KSČM  Vojtěch Filip, kterého nominovala jeho domovská základní organizace Vltava. Úvodním zprávu přednesl předseda OV KSČM Bohuslav Mrázek. Uvedl, že se musíme oprostit od neustálé diskuse o volbách do krajských voleb a je potřeba zaktivizovat členskou základnu, aby bylo dosaženo daleko lepších výsledků ve volbách do PS PČR. Zejména se musíme soustředit na závěry a plnění úkolů které vzešli z hodnocení předchozích voleb.Kriticky se dále zabýval otázkami okolo informovanosti členské základny, ale i veřejnosti a malým odběrem Haló novin.

 Okresní konference navrhla jednohlasně krajské nominační konferenci jako vedoucího kandidáta na kandidátní listinu pro volby do PS PČR za KSČM v Jihočeském kraji předsedu ÚV KSČM Vojtěcha Filipa. Dále nominovala na tuto kandidátku za okres České Budějovice kandidáty v tomto pořadí. Petr Braný, Bohuslav Mrázek, Václav Kučera, Jan Pikous, Pavla Švepeš Šlahúnková.  Podporu obdržela i Alena Nohavová. Jednohlasně schválené usnesení je zaměřeno na volební kampaň a na plnění úkolů z předchozí konference.

Fotogalerie

Autor: 
bm (vítr)
Zdroj: 
vlastní