První jednání Výkonného výboru JčKV KSČM v roce 2017

14. 1. 2017

V pondělí 9. ledna 2017 jednal Výkonný výbor Jihočeského krajského výboru KSČM.  Předseda Petr Braný v úvodní části zhodnotil výsledky práce minulého roku 2016 a krátce nastínil úkoly pro rok 2017.

V rámci kontroly plnění usnesení seznámil vedoucí pracovní skupiny Jiří Lejčar s návrhem konečné verze vyhodnocení voleb do krajského zastupitelstva v roce 2016. V následné diskusi se řada členů kladně vyjádřila k jeho obsahu, zvláště k vyvozeným závěrům a navrženým opatřením. Výkonný výbor jej posléze odsouhlasil a rozhodl o jeho zaslání na ÚV KSČM.

Byla také podána informace o návrzích a iniciativě administrátorů webových stránek OV KSČM Jindřichův Hradec, JčKV KSČM a OV KSČM Písek směřující ke zkvalitnění mediálního působení strany v Jihočeském kraji cestou využívání vlastních internetových stránek KSČM.

Poté se výkonný výbor zabýval přípravou krajské nominační konference a tomuto bodu jednání byla věnována zvýšená pozornost. Po zevrubném projednání bylo doporučeno plénu krajského výboru složení pracovní komise pro sestavení kandidátní listiny do PSP, Jednací a Volební řád.

Na závěr jednání předseda OV KSČM České Budějovice Bohuslav Mrázek pozval přítomné na Společenské posezení s hudbou, které se uskuteční 21. ledna 2017 od 16,00 hod. na Borku.

Autor: 
jk
Zdroj: 
Vlastní