Vltavotýnští komunisté bilancovali, nechyběl kulturní program

14. 12. 2016

Tak jako v celé straně, tak i v okrese České Budějovice probíhají v současné době členské schůze, které jsou svolávány na podkladě usnesení 3.zasedání ÚV KSČM.  V okrese již tyto schůze proběhly ve více jak třech čtvrtinách základních organizací. Zabývají se zejména hodnocením úkolů, které vzešly z usnesení výročních členských schůzí a okresní i krajské konference.

Dá se říct, že v hodnocení se všechny organizace zabývají především výsledky voleb do krajského zastupitelstva a dále i stavem v členské základně. Do těchto oblastí jsou zejména směřovány i ukládané úkoly pro příští období.

Takovéto schůze se v Týně nad Vltavou za doprovodu předsedy OV KSČM Bohuslava Mrázka zúčastnil i předseda ÚV KSČM Vojtěch Filip. Také zde po širokém zhodnocení úkolů a vystoupení hostů bylo přijato konstruktivní usnesení. V něm byl jako vedoucí kandidátky do PSP ČR v Jihočeském kraji doporučen soudruh Vojtěch Filip.

Protože se tyto schůze konají v předvánočním období rozhodli se vltavotýnští zakončit tuto schůzi kulturním programem. Vystoupil zde dětský taneční soubor, následovaly koledy za doprovodu kytary, a nakonec vystoupili nestoři vltavotýnských divadelních ochotníků soudruzi Šesták a Humhej. 
 

Fotogalerie

Autor: 
Bohuslav Mrázek předseda OV KSČM České Budějovice (zařadil vítr)