Jiný pohled na mediální tvář KSČM

8. 12. 2016

KSČM nedává médiím ani novinářům úplatky a její názory jsou pro “podvraťáky“ z ČT, rozhlasu a novin velmi nepříjemné. To vadí. Jiné formy útlaku, dehonestace a likvidace KSČM selhaly a tak uplatňují taktiku jinou.

Režimní mainstream podporovaný Bruselem a státní mocí se snaží vytvořit mediální obraz, kdy nebudou komunisté a jejich zástupci v orgánech státní a veřejné moci vidět ani slyšet. Současně  vypouští jedovaté fámy o tom, že komunisté spí a nic nedělají. Čirou a mnohdy podprahovou manipulaci s občany bohužel mnozí “ zbaští „ i s navijákem.

Je to další forma obyčejné špinavé politické propagandy.Na pozadí takto zacílené politické propagandy se média vůbec nestydí  dát do  rozhlasového vysílání pořad s Hitlerovým pohrobkem, předsedou Sudetoněmeckého krajanského sdružení Bernardem Posseltem. To je už zvrhlost... Naši mrtví a umučení spoluobčané z války, a bylo jich přes 300 000, ti se musí v hrobech obracet, pokud vůbec nějaké hroby mají.
Potomci odsunutých zločinců a kolaborantů Němců, chtějí dnes zbohatnout na Česku. Opět jde o miliardy, tak se jim vyplatí naklonit si různými způsoby naše novináře, vedení televize a rozhlasu.

Vyváženost médií v České republice neexistuje, je to jen nic neříkající mantra pro zavádějící mediální „výklad“ uplatňování tzv. formální demokracie.

 „Jak je možné, že někteří, zejména politici z řad KSČM, nedostanou prostor v Českém rozhlase? Ale předseda Sudetoněmeckého krajanského sdružení Bernard Posselt tento prostor dostane“, uvedl na fc. Petr Cvalín.

Autor: 
jk
Zdroj: 
Vlastní