KSČM Písek: Určeno pro Parlamentní listy, autora MaA

10. 8. 2022

Dne 24. 7.2022 jsem na www stránkách OV KSČM Písek publikoval komentář, spíše krátkou glosu, k situaci ve společnosti pod názvem „Kovařík: Soukromý majetek v ohrožení“. Na článku nic neměním a stojím si za ním.

Vy, autor článku (MaA), redaktor Parlamentních listů, jste dne 8.8.2022 můj komentář použil, spíše zneužil a ušil z „hovínka doslova bič“ pod názvem „Nařčení: Vzít nám naše domy, o to jde. Proto energie stoupají, padlo z KSČM“. Ne, proto energie nestoupají, ta příčina je jinde a mimo můj komentář. Vámi použitý název považuji za nepravdivý a prosím nepřipisujte mi ho.

Příště prosím moje komentáře využijte, nic proti tomu, ale publikujte v souvislostech a uvážlivěji. Opravte si také gramatickou chybu v přepisovaném slově fragmentizace a ne fragmentarizace. Můj komentář jste asi nepochopil a dost možná publikoval s jiným cílem, než informovat objektivně o částečném názorovém politickém spektru v rámci KSČM. Vykreslený radikalismus, jak jsem z vašeho článku pochopil, z mého komentáře nevyplývá a je mi cizí. No, snad jste alespoň pro PL získal další skoro senzaci a tím větší čtenost.

Související:

Kovařík: Soukromý majetek v ohrožení

Nařčení: Vzít nám naše domy, o to jde. Proto energie stoupají, padlo z KSČM

Autor: 
Josef Kovařík, místopředseda OV KSČM Písek
Zdroj: 
Vlastní