Každý by měl mít možnost čerpat informace z nezávislých zdrojů

21. 3. 2022

Každý by měl mít možnost čerpat informace z nezávislých zdrojů, uvádí nadpis pondělního článku Haló novin

. Náš stát, i za přičinění Igora Stříže velmi rychle přispěchal s blokací nezávislých médií a předkládá nám svoje vysvětlení bez možnosti udělat si vlastní názor. My dříve narození jsme zděšeni, neboť pamatujeme doby, kdy nám byla rušena vysílání různých rozhlasových stanic, které přinášely jiné informace než ty oficiální. Mysleli jsme si, že se tato situace již nikdy nebude opakovat. Zejména, když ustanovení Mezinárodního paktu o občanských a politických právech. Ta byla ještě posílena Listinou základních práv a svobod, viz čl. 17, především jeho odstavce 1, 2 a 3. Ale to jsme se mýlili! Dnes je bohužel toto právo porušováno v souvislosti s vojenským konfliktem na Ukrajině v mnohem větší míře, než tomu bylo před rokem 1990 za postalinistického (nevědecky nazývaného komunistickým) režimu. A nejen to, ještě je vyhrožováno osobám využívajícím toto právo. Ale ani situace na Ukrajině není černobílá, jak se nás snaží přesvědčit »mainstream«. Jen pro ilustraci známý bonmot ze Švejka v podání Martina Růžka: »Válka je vůbec chaotický podnik.«

Zdroj: Kráceno s úpravou: Kovařík, Haló noviny 21.3.2022

............................

Když zaútočili USA v roce 2003 na Irák, vtrhli tam pod záminkou výroby zbraní hromadného ničení. Tvrdili, že Irák vyrábí chemické zbraně. Po letech se prokázalo, že to byla lež a že vedení USA vědělo, že se jedná o falešnou záminku. Žádné chemické zbraně se nenašly, ani obohacený uran, před kterým hystericky varoval tehdejší ministr zahraničí USA Colin Powell.
USA bombardovali Irák hlava nehlava, používali ve velkém munici s ochuzeným uranem, díky které se od té doby v Iráku rodí spousta znetvořených dětí.
Dva triliony dolarů, oficiálně milión, ale možná i dva miliony mrtvých lidí. Totálně zničená země. Miliony uprchlíků, spousta extrémně radikalizovaných Arabů jako základ pro pozdější projekt Islámského státu, který Rusko Američanům, Turkům, Saudům a Izraelcům před pár lety zlikvidovalo.
G. W. Bushe ani Tonyho Blaira nikdo do Haagu nežene. Ani Clintona za Jugoslávii, ani Obamu za Libyi a Sýrii. Protože nikdo ze západních politiků tyhle zločiny nijak neodsuzuje, lze důvodně předpokládat, že jejich současní představitelé jsou součástí stejného zločineckého konglomerátu.
Diví se ještě někdo Rusům a Putinovi, že už ztratil trpělivost se západem, v jehož vedení jsou komplicové nejhorších žijících válečných zločinců? Diví se jim někdo, že nechtějí mít u svých hranic zemi těmito zločinci ovládanou? Diví se pouze ti, jejichž obzor je mikroskopický, starají se jen o sebe a nemají tušení, co se ve světě doopravdy děje. Tak jako většina Ukrajinců i Evropanů.
Víte proč zablokovali weby, označované za dezinformační? Aby vám nedošlo, že západu vládnou zločinci mnohem horší, než Vladimír Vladimirovič Putin.
My totiž nepublikujeme dezinformace. My publikujeme důkazy o těchto zločinech. A toho se oni bojí nejvíc.
Zdroj: web Nwoo.org,, t.č blokovaný,   New World Order Oppsition
Autor: 
Mgr. Petr DOBRÝ, Velké Hamry, JUDr. Petr ŠÁDA, Holice v Čechách, krátil s úpravou: Kovařík
Zdroj: 
www.ihalo.cz