Agresivní nátlak proti tradiční rodině opět v plném proudu

16. 2. 2022

Trváme na zveřejnění a překlad celého znění Istanbulské úmluvy, ze kterého jasně vyplývá, proč nesmí být ratifikována. Odsouzení násilí na ženách v samotném textu Istanbulské úmluvy skutečně stojí, ale pouze všeobecně. K Istanbulské úmluvě se váže i Důvodová zpráva vydaná Radou Evropy, která je neoddělitelnou součástí úmluvy a teprve právě zde se lze dočíst, co je vlastně za domácí násilí považováno a jak s ním bojovat.

Z Důvodové zprávy, která není ničím jiným, než detailně rozepsanou Istanbulskou úmluvou jasně a bezpochybně vyplývá, že primárně řeší implementaci genderové ideologie do národní legislativy a do Ústavy a ochrana žen před domácím násilím je pouze druhotnou záminkou k dosažení tohoto záměru.

Dokud nebude Důvodová zpráva Rady Evropy zveřejněna v českém překladu, nelze vést žádnou odbornou a veřejnou diskusi založenou na skutečných faktech. To je také důvod, proč se zájmové politické neziskové organizace i jejich spříznění političtí představitelé tomuto kroku brání. Trvejme na jejím přeložení a zveřejnění plného znění celé Istanbulské úmluvy. 

Více zde:Tradiční rodina 

Autor: 
Vložil: jk
Zdroj: 
https://tradicni-rodina.cz/