V České republice zuří široce rozměrná informační válka! Válka s nebezpečnými důsledky!

15. 12. 2021

Řada klasických a zejména elektronických medií se po roce 2000 postupně proměnila ve zbraň! Informační zbraň proti někomu jinému, koho je potřeba pošpinit, politicky nebo společensky poškodit, zostudit či zlikvidovat!

Tato media se stala zbraní na prosazování soukromých zájmů a dosažení vlastních cílů majitelů těchto medií!

Tyto media přestaly působit jako prostředek objektivního a vyváženého zpravodajství o událostech kolem nás, doma i ve světě, tak jak je od nich očekáváno.  Rezignovaly na základy poctivé novinářiny a novinářské slušnosti. Staly se z nich nástroje šíření nenávisti, lží a manipulací!

Postupně, časem jsme si všimli, že na špic medií, šířící nenávist a lži se v posledních měsících vyprofiloval elektronický portál SEZNAM.CZ, který denně sledují miliony českých uživatelů. 

Stalo se tak zejména poté, co jej majetkově ovládla jedna ze zahraničních dceřiných společností, kterou vlastní George Soros, světoznámý agent tajných zákulisních spolků a Deep State!

George Soros je původem z Maďarska, židovské národnosti. Nyní je občanem Velké Británie, ale dlouhodobě žije v USA, kde se pohybuje v nejvyšších kruzích světových financí. Jeho aktivity údajně financuje americký FED (americká soukromá měnová banka, která vydává do oběhu americký dolar, vlastněná britskými Rotschildy a americkými Rockefellery). Soros patří k Deep State, tajné světové moci v pozadí a je spojován s tajnými službami jeho Veličenstva.

A právě George Soros nám nyní prostřednictvím Seznamu.cz sděluje, jak se máme chovat k vlastnímu českému prezidentu, co si o něm máme myslet. Seznam.cz nevynechá jedinou příležitost, aby nenapadl nějaká slova, nebo kroky prezidenta české republiky!

Aktuálně v posledních dnech Sorosuv Seznam.cz každodenně hystericky štve na svých webových stránkách nálady českých občanů proti Ruské federaci. Není dne, aby nepřinesl článek o tom, jak se Rusko chystá nejpozději v lednu 2022 napadnout „demokratickou“ Ukrajinu. Jak západní politici, počínaje prezidentem USA Bidenem, dávají jeden za druhým varování přes telefonické hovory i videokonference ultimáta Ruské federaci a hlavně prezidentu Putinovi, že je stihne obrovský trest, pokud Rusko vojensky napadne Ukrajinu. Je také evidentní snaha všemožně v těchto zprávách démonizovat prezidenta Putina.

Na druhé straně váleční štváči ze Seznamu.cz ale nepíší nic o tom, že ukrajinská vláda a parlament neplní již dlouhé roky tzv. "Minské dohody", k politickému urovnání krize na východě Ukrajině! Že krize se táhne již 7 let. Přitom tyto dohody se vzbouřenými oblastmi Ukrajiny podepsali tehdejší vládci Ukrajiny z Kyjeva a zavázali se je plnit! Tyto dohody byly následně schválené rezolucí Rady bezpečnosti OSN a jsou tedy závazné pro ukrajinský režim!

Nikde se na Seznam.cz v rámci objektivního popisu situace na Ukrajině nedočteme o tom, že by americký prezident Biden, nebo francouzský Macron, či britský premiér Johnson dávali ultimáta ke splnění Minských dohod ukrajinskému režimu!? A Seznam.cz si neklade veřejně otázku proč? Vždyť je to důležité pro mír v širokém regionu? Pro západní politiky ale i válečné štváče ze Seznamu.cz jsou takové rezoluce Rady bezpečnosti OSN jen cár papíru, pokud nevyhovují jejich zájmům! Z toho ovšem pramení anarchie a počátek toho, že v mezinárodních vztazích bude platit jen zákon džungle!

Naopak, tyto západní země dodávají v těchto dnech ukrajinskému režimu své nejmodernější zbraně za desítky milionů dolarů. Konkrétně USA. Tamní politici tím okrádají svůj vlastní americký lid, ty peníze jsou z jejich státního rozpočtu a končí u soukromých zbrojařských koncernů. Střílet a zabíjet se s nimi bude na Ukrajině.

Ukrajina je těsně před ekonomickým krachem, nespokojenost tamních lidí strmně narůstá! Z Ukrajiny už prchají a stěhují se do zahraničí někteří pohlaváři, kteří stáli za ozbrojeným státním převratem na kyjevském Majdanu v únoru roku 2014. Zejména lidé z nejvyšších silových struktur, kolem bývalého ministra vnitra Avakova, kteří „násilně“ (velice jemně napsáno) realizovali popřevratovou transformaci Ukrajiny. Mají strach o svůj život a před hněvem vlastního národa!

A ještě jedna doplňující informace do celé mozaiky. Prezident Putin před několika dny spolu s ministrem zahraničí Lavrovem a ministrem obrany Šojgu absolvovali oficiální návštěvu Indie a uzavřeli s indickou vládu řadu kolosálních dohod o spolupráci jak v oblasti vojenství, o dodávkách nejnovějších ruských zbraní do Indie, ale i v oblasti školství, vědy a výzkumu, energeticky i regionální spolupráce a spolupráce v mezinárodních organizacích ŠOS a BRIKS. A Velká Británie a konkrétně premiér Johnson zuří a je vzteky bez sebe, na Indii i na Rusko, protože Indie, byla dlouhá desetiletí kolonií Velké Británie a nyní přestala poslouchat svého kolonizátora! Na Rusko, že sebralo západu indické zakázky a že tím Indie pomáhá Rusku posilovat! Londýn nyní pouští svůj hněv proti Rusku všemi kanály! I přes česká media!

Lidé by proto měli vědět s kým mají nyní na Seznam.cz tu čest! Snáze pochopí čí zájmy Seznam.cz nyní prosazuje.

Seznam.cz štve proti Rusku, podporuje nárůstání tamní krize na ukrajinsko - ruské státní hranici, protože to vyhovuje majiteli Seznamu.cz a páníčkovi, který to financuje v pozadí - DEEP STATE.

Prezident Miloš Zeman byl před nějakým časem vidět na televizní obrazovce, jak dává pokyn někomu z prezidentské kanceláře, aby pustli novináře do jednacího sálu! Zeman tehdy řekl: „Pusťte hyeny“. Dnes už víme přesně, co měl na mysli.

Bylo by dobré, kdyby o tom popřemýšleli na Seznamu.cz a vrátili se k objektivní žurnalistice. A nepřilévali olej do válečného ohně! Nemusí to celkově dopadnout dobře! Ani pro ně! 

/aktualizováno 15.12.2021, 09:52/

Autor: 
Mediální úsek Plzeňského KV KSČM