Mohou být naše volební hlasy také v nebezpečí?

3. 12. 2020

"Jednotlivé volební okrsky také předávají volební výsledky cestou počítačového prostředí, které digitální programy automaticky sčítají", poukazuje na tuto skutečnost admin.

„Nedávné volby prezidenta USA naprosto přesvědčivě prokázaly, že požadavek na digitalizaci voleb a možnost hlasování na dálku je nutno považovat bez diskuse za přípravu na volební podvody. Musíme kategoricky trvat na osobní účasti voliče a nezpochybnitelném doložení jeho identity. To za prvé. Tyto volby navíc opětovně potvrdily, že USA zcela ztratily morální právo hodnotit stav demokracie v jakékoliv zemi. Mohou samozřejmě i nadále zneužívat vlastní ekonomickou a vojenskou převahu, ale už ani idiot nebude tuto zemi vnímat jako nějakou výspu demokracie...Nepochybuji ale, že se najde dost "politiků" a "novinářů", kteří se budou ochotni tvářit, že jsou USA (a také EU) stále náš vzor...“, uvádí v komentáři k článku „V Detroitu volily Bidečna tisíce neboštíků“ na Nové republice Adam 3.12.2020.

Zvláštní fungování sčítacích strojů firmy Dominion popsalo několik svědků při veřejném slyšení nejen před Senátem státu Michigan.

Matematik Dr. Shiva Ayyadurai ve své vidioprezentaci ukazuje, jak volební sčítačí stroje fy. Dominion v Arizoně počítaly každý hlas pro Bidena jako 1.3 hlasu a hlas pro Trumpa jako 0.7 hlasu

Arizona Dr. Shiva Ayyadural vysvětluje, že tyto stroje mají speciální funkci, která jim umožňuje „vážit hlasy“ a jejímž jediným smyslem je volby falšovat. Prezentaci tohoto jevu, kterou matematik poslal zákonodárcům státu Arizona, lze přehrát za 32.5 minut, a nejde o ztracený čas. Pomůže vám porozumět tomu, jak snadno lze volební krádež provést, a uvěříte tomu, že volební manažéři organizují volební podvod zcela záměrně. „Vážení hlasů“ nebyla žádná závada či problém se zadáváním dat či jakýkoli jiný druh chyby. Šlo o zorganizovanou volební loupež.

Je pozoruhodné, že vlády jednotlivých amerických států souhlasily s použitím volebních strojů, které nejsou konstruovány pro skutečné sčítání hlasů, ale pro kradení voleb.

Jelikož jde o přímé porušení 14. dodatku Ústavy USA, měl by Nejvyšší soud do věci vstoupit a zakázat používání strojů konstruovaných k podvracení doložky o stejné ochraně občanů Ústavy USA.

Zdroj: https://www.paulcraigroberts.org/2020/12/01/mathematician-shows-that-in-...

Video:
P.C.Roberts, Lubomír Man