Proč jihočeská a celá KSČM mj. usiluje o bezpečí a mír? Proč je jedním z požadavků KSČM zamezit cizím vojenským základnám na českém území?

17. 9. 2020

Například:

Na pozadí jednání prezidenta Běloruska a Ruské federace A. Lukašenka a V. Putina dne 14. září se odehrály nebezpečné (pro lidstvo) vzdušné vojenské operace.

V Černém moři poblíž hranic RF (Krymu) hlídkovaly tři strategické bombardéry USA s tankovacími letouny a dalším doprovodem letounů Velké Británie. Svou polohou, i když v neutrálním prostoru, manévrováním představovaly skutečnou hrozbu pro vedoucí představitele obou států.

Ve skutečnosti se nad Černým mořem odehrála skutečná zvláštní vojenská operace, která představovala přímou hrozbu pro první osoby Ruska a Běloruska při použití dokonce jediného hromadného úderu. Samotná skutečnost takových údajných cvičení letectví NATO v blízkosti místa ruského prezidenta nás nutí přemýšlet.

Читать далее: https://rusonline.org/world/ugroza-prezidentu-rossiyskie-tu-160-derzhali... odpověď?

Znalost informací a situace. Přibližně ve stejné době, podle informací ministra obrany RF, přijalo Rusko razantní odpověď. Své strategické nosiče s jaderným arsenálem, odpovídajícím  doprovodem a Migy 31 vyslaly do vhodné pozice v neutrálním severním Atlantiku tak, že byly schopny adekvátní odpovědi vůči Velké Britanii, uvádí článek..  

V té souvislosti vzpomeňme dřívějších informací o tom proč Rusko nechalo vynořit a odpozorovat svou dosud nezjištěnou jadernou  ponorku u pobřeží Floridy, a vhodně infiormovalo o vojenské základně a potenciální možnosti základen ve Střední a Jížní Americe atd. doplňuje admin. To je jasné varování válečným štváčům USA. 

Moskva ukázala, že v případě skutečného ohrožení života prvního muže Ruské federace je připravena vymazat Londýn z povrchu zemského, spolu s City of London, ulicí Downing Street a královskou rodinou, končí článek

Související:

Zdroj: https://bit.ly/3iumPcd

Tuto informaci potvrzuje telegramový kanál „Zápisník lovce“, který se zabývá sledováním letů ruských vojenských a dopravních letadel.

Zdroj: https://rusonline.org/world

Více na: https://www.pokec24.cz/politika/ohrozeni-prezidenta-ruske-tu-160-drzely-...

Autor: 
jk
Zdroj: 
: https://bit.ly/3iumPcd