Česká republika za návštěvu Vystrčila na Tchaj-wan ponese následky, napsal státní list Global Times

6. 9. 2020

První reakce Číny! Čína stopla zakázku na česká piana za miliony! Kvůli senátní cestě na Tchaj-wan! Měli bychom hájit oficiální postoj Hradu, Vlády ČR a Poslanecké sněmovny, což je politika jedné Číny. Nicméně člověk zvolen "silným mandátem" za senátora a jeho patolízalové, si na rozdíl od občanů myslí něco jiného. Skromnost by mu, ale i ostatním takto zvoleným měla slušet. Posuďte sami:

• Senátní volby, okrsek č. 52 Jihlava: 2016 a v prvním kole nebyl nikdo zvolen
  •  Druhé kolo- Zapsáno voličů, okrsek 52 Jihlava:      102 892
  • - Volební účast:                                          15 258 což je 14,96 %
  • - Zvolen hlasy:                                             8 144

Občanům se chce patrně říci, proč není skromný a proč nerespektuje oficiální státní politiku jedné Číny?

Tak kdo tedy je pan Vystrčil?

„Já jsem Tchajwanec,“ řekl Vystrčil při svém projevu v tchajwanském parlamentu. " Patolízalství a kariérismus nesnáším. Kariérismus a rektální alpinismus je mimochodem nezměnitelné a nejpevnější životní přesvědčení. Kariérista se ho vzdá jedině pro další kariéru. Jsme ještě suverénní a hrdý stát v srdci Evropy, když se ukázkově poníženě a hloupé chovají naši někteří politici z pravého spektra? Nebo si snad předseda Senátu změnil občanství? Mám z tohoto jednání předsedy senátu rozporuplný pocit plný obav z budoucnosti občanů ČR", uvádí na svém fb účtu Alois Drdák.

Žijeme v neustálé masáži a je nám vnucováno, co si máme myslet. Ve zmanipulované společnosti se demokracie v SENÁTU a PS PČR mění stále více a více ve žvanírnu „Demokratického bloku“ a frašku v režii EU a USA. Ovšem pro občana se táto fraška, postupně mění v tragédii! Počínaje rokem 1989 se u moci střídají politici, o kterých by snad šlo říci, že často hájí jiné zájmy, jen ne ty české. O takových se často historie a dějiny vyjadřují jako o vlastizrádcích.

Aktualizace a:související:

Sobota, 6.9.2020, ČT24

Prezident Miloš Zeman už nebude zvát předsedu Senátu Miloše Vystrčila (ODS) na setkání nejvyšších ústavních činitelů o zahraniční politice. Vadí mu, že Vystrčil nerespektoval odmítavý postoj prezidenta, premiéra, šéfa Sněmovny i ministra zahraničí k cestě na Tchaj-wan. V rozhovoru pro televizi Prima Zeman označil Vystrčilovu cestu za „klukovskou provokaci“.

Sobota, Partie, druhá hodina 6.9.2020

Duel A. Babiš – Miloš Vystrčil. Nepředstavitelné skutečností. Účastníci duelu - nejvyšší ústavní činitelé Babiš a Vystrčil se před televizní kamerou a celým národem přímo hádali a vzájemně obviňovali se lži.

....................

Nepřipadá vám to něco? Viz kultovní komedie s hlavní postavou Laurou Antonelli, Ó Bože, jak hluboko jsem klesla", zazněl jeden z jejích monologů ve slavném filmu Mio Dio, come sono caduta in basso!...

jk
Vlastní