Komu slouží Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV)

10. 2. 2018

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání zahájila správní řízení s televizí Barrandov pro údajně nevyvážené televizní vysílání volebních pořadů před prezidentskými volbami a pro údajné veřejné vyjadřování sympatií prezidentu Miloši Zemanovi ze strany Jaromíra Soukupa. Tolik zpráva z rozhlasu.

Dle mého úsudku se opět ukazuje, jak je RRTV skvěle závisle nezávislá! Na předvolební duely byli pozváni i další kandidáti, že měli strach a nepřišli, je pouze na jejich svědomí. Aby to správní řízení bylo tzv. vyvážené, musí je RRTV zahájit minimálně i s Českou televizí, neboť její činnost jak před volbami prezidenta, tak i po nich, výrazně protežovala Drahoše a další kandidáty jistých pražských kavárenskokomediantských povalečů hájících jiné než národní zájmy. Moderátoři ČT také veřejně vyjadřovali antipatie prezidentu Miloši Zemanovi. Jaký je závěr? RRTV nám tímto sděluje: Všichni musíte tleskat a obdivovat jen toho jediného správného kandidáta, nejrovnějšího z pokřivených. Kdo z davu však přestane tleskat jako první, svému trestu neujde!

Josef BOHATEC, předseda OV KSČM Svitavy
ihalo.cz