Vděčný „superředitel“ se bude starat o stabilitu vlády

17. 6. 2016

Reorganizace má jednak umožnit personální přeobsazení, ale má dát vzniknout i „společné analytice“. Ano, řeknou mnozí, to je ten správný úhel pohledu, to je ten golemův „šém hamforáš“, díky němuž najednou celá ta obludnost ožila! V centrální analytice se budou shromažďovat poznatky z těchto (pro politické strany potenciálně nebezpečných) útvarů a vděčný „superředitel“ se bude starat o stabilitu vlády.

Jak říká Kurt Vonnegut jr., nic se nezdaří podle plánu. Myšlenka centrální poznatkové analytiky je sice logická, ale v praxi fungovat nebude. Už za ředitelování Jana Kubice někteří operativci ÚOOZ neukládali své poznatky na síťové úložiště, ale – v rozporu s předpisy – na „C“ disky počítačových stanic. (Proto bylo tolik křiku, když jim inspekce ty počítačové stanice zabavila, ačkoliv při ukládání poznatků na server by jim mohlo být jedno, ze které stanice se na něj zalogují.) Každopádně by se tyto móresy vrátily v inovované podobě, a nebylo by divu. Všude na světě totiž platí, že kriminalisté jsou povinni chránit své zdroje a každý ví jenom to, co potřebuje, uvedl pro PL Krameriovou cenou poctěný nezávislý novinář Jan Schneider.

Cenu za periodický tisk od poroty v Slovenském domě v Praze obdržela Tereza Spencerová, která se nebála s kolegou Radovanem Rybákem vyjet do válkou zmítané Sýrie. 


Podobné až stejné závěry publikuje Miroslava Hustáková na fc.

1/ poznatky, že je třeba zlikvidovat Šlachtu jsou 3 roky staré, kdy Babiš nebyl ještě v politice
2/ naše vláda jako celek hájí zájmy Bruselu a USA, ale postarala se, aby vyhodila toho, kdo plní úlohy USA
3/ ÚOOZ si dovolovalo zasahovat i do oblastí, kde mají pracovat jiné útvary. Proč tedy nezasahovaly ony? Proč Radka Březinu poslal s jeho 6 miliardovým daňovým únikem za katr ÚOOZ a ne protikorupční ? Odpověď je jasná, ta už je léta po reorganizaci ... Chytré hlavy na jiných zdech komentují, že ÚOOZ dlouho jen Březinu monitoroval a nezasáhl. Těžko mohu zasahovat, kde nemám ještě mrtvolu a patří to někomu jinému, kdo nic v té věci nedělá. ... 
4/ s ohledem na machry ohledně znalosti policejní práce na několik dnů vynechám toto téma a budu zde rozebírat třeba účinky Pluta na Slunce, problémy v mokřinách Colorada a účinek UV záření na vesnici Horní Dolní. Žvaněním na tato témata se vyrovnám tím většině přispěvovatelů o policii zde na facebooku a budu se cítit tak nějak mezi svými ... ,

Autor: 
TOP Týdeník Občanské Právo, foto: free
Zdroj: 
http://tydenikobcanskepravo.parlamentnilisty.cz/