SANEP: Krajské volební preference - květen, Jihočeský kraj 15,4%

8. 6. 2016

Exkluzivní internetový průzkum společnosti SANEP byl proveden ve dnech 18. - 28. května 2016. Ve stejném internetovém průzkumu se respondenti většinově vyjádřili ve prospěch setrvání hejtmana Jiřího Zimoly ve funkci i po krajských volbách. Jak hodnotit internetový průzkum? Je vhodný jen pro osoby znalé práce s počítači? A co občané, kteří se takto vyjádřit nemohou. Každopádně pro KSČM z průzkumu vychází, že tři průzkumy po sobě ztrácí. Leden 2016 - 16,7%. březen 2016 - 16,3, květen 2016 – 15,4 % . Čemu to lze přičíst? Jedno vysvětlení se nabízí. Zkvalitnit mediální politiku komunistů Jihočeského kraje a považovat ji za nedílnou součást řídící a organizátorské práce. Současně se nebát převzít pozitivní příklady ze svého politického okolí - svých konkurentů. Čemu se můžeme učit je především nechat o sobě něco vědět a především členové stranických aktivů, naši zastupitelé, členové výborů a komisí prezentovat výsledky své práce.

To, že výsledky průzkumu ukazují, že jihočeští komunisté jsou se svými výsledky nad celostátním průzkumem není jistě důvod k sebeuspokojení!

jk
SANEP.cz