Poslankyně a kandidátka do Poslanecké sněmovny PČR Alena Nohavová (KSČM) ocenila vystoupení dětských souborů na XXIII. Mezinárodním folklorním festivalu v Písku

19. 8. 2017

Druhý den v pátek 18. srpna byl XXIII. Mezinárodní folklorní festival v Písku ve znamení vystoupení dětských souborů. Poslankyně Alena Nohavová využila svých zkušeností z výchovy dětí a vedení sportovních kroužků. V rámci rozhovorů s dětmi a jejich vedoucími se rozvinula zajímavá výměna zkušeností s Dětským souborem Dúbravěnka z Dubňan, viz.: fotogalerie. Ocenila opravdový zájem a zapojení dětí při přípravách vystoupení. Rovněž poděkovala vedoucím souboru Pavle Horníčkové a Lence Benadové za jejich trpělivou a obětavou práci s dětmi.

Návštěvy Písku poslankyně a kandidátka do Poslanecké sněmovny PČR Alena Nohavová využila také k rozhovorům s paní starostkou Evou Vanžurovou a ředitelkou Městského střediska sociálních služeb v Písku Marcelou Průšovou. Měly si o čem povídat. Při dřívějších návštěvách Písku a Písecka společně řešily problematiku škol, školských zařízení i zabezpečení sociálních služeb pro seniory. Není proto divu, že se vzájemný rozhovor opět týkal stejného tématu.

V závěru své návštěvy v Písku a folklorního festivalu poděkovala za milé přijetí a ocenila vystoupení všech dětských souborů.

Fotogalerie

Autor: 
+ foto: jk
Zdroj: 
Vlastní