Zdeněk Ondráček: Připravují nás na válku!

7. 8. 2017

My, kteří jsme hrůzy druhé světové války nezažili, jsme si až do 90. let minulého století mysleli, že válka na evropském kontinentu už zůstane pouze v učebnicích dějepisu. Pak přišla válka v nedaleké Jugoslávii, kde i nám ulpěla na rukou krev našich slovanských bratří. Dodnes je mi z toho hanba a nikdy nezapomenu stupidní výrok bývalého prezidenta Havla o humanitárním bombardování. A pak přicházely další a další války. Některé hodně daleko a jakoby se nás netýkající, jiné poměrně blízko. Všechny tyto války mají jedno společné. Žádná rezoluce Rady bezpečnosti OSN a vždy účast, resp. jejich rozpoutání ze strany USA. A vždy se našlo dost poskoků, včetně České republiky, kteří po boku USA prosazovali americké zájmy.

Po totální destabilizaci arabského světa, kterou považuji za první krok k válce na starém kontinentu, přichází postupná příprava na válku zde. Američan však ví, že tuto válku, kde protivníkem má být Rusko a jeho nekonečné zdroje nerostného bohatství, nesmí uspěchat a nemůže ji ani sám rozpoutat.

Jako zastírací manévr proto nabízí jinou zemi, kterou je potřeba umravnit. Je jí KLDR a jejich padouch Kim. Sice tam po předchozí korejské válce už není co drancovat, ale americký zbrojní průmysl se spokojí i s tím, že by byla tato země zasypána pumami a raketami ze vzduchu i z moře. Přímý dopad by to však mohlo mít i na amerického spojence Jižní Koreu či Japonsko. Problémem by mohla být ancovat. Problémem je také sousední Čína, kterou by to také mohlo zasáhnou a které se Amík bojí. Asie proto slouží jen k odvedení pozornosti od skutečného plánu USA na válčiště. Tím má být a bude Evropa, tedy minimálně ta východní a střední v pásu od Severního po Černé a Středozemní moře.sousední Čína, s níž Američan válčit určitě nechce. To by bylo příliš silné sousto.

Aby si občan v Evropě přivykl na přítomnost vojáků, probíhají neustále přesuny vojenské techniky a cvičení. Ty doprovází permanentní výplach mozků, aby bylo zřejmé, kdo je padouch a kdo má být hrdina. V plánech generálů z Pentagonu už je zřejmě připraveno i válčiště, kterým má být východní a střední Evropa v pásu od Severního po Černé a Středozemní moře. Nepočítá se ani s tím, že by přímo bojovali a umírali Američané. Vojáků, kteří pod vedením udatných amerických generálů padnou na poli cti a slávy, má Evropa dostatek.ancovat. Problémem je také sousední Čína, kterou by to také mohlo zasáhnou a které se Amík bojí. Asie proto slouží jen k odvedení pozornosti od skutečného plánu USA na válčiště. Tím má být a bude Evropa, tedy minimálně ta východní a střední v pásu od Severního po Černé a Středozemní moře.ancovat. Problémem je také sousední Čína, kterou by to také mohlo zasáhnou a které se Amík bojí. Asie proto slouží jen k odvedení pozornosti od skutečného plánu USA na válčiště. Tím má být a bude Evropa, tedy minimálně ta východní a střední v pásu od Severního po Černé a Středozemní moře. Prvním krokem bylo znebojeschopnění národních armád, které se ověřuje neschopností řešit migrační krizí. Padouch Putin je znám tak se tvoří hrozba obsazení Pobaltí. Je potřeba naladit bojovného ducha a tak ve jménu míru vyzýváme ke zbrojení. Vojáků, kteří pod vedením udatných amerických generálů padnou na poli cti a slávy má Evropa dostatek. A kdyby se jim náhodou nechtělo, třeba se vzpomínkou na historickou zkušenost, je tu plán B. Ten byl Američany v podstatě představen na nedávném summitu NATO v Bruselu. Buď si za bezpečnost v Evropě připlatíme dalších cca 300 miliard dolarů ročně, nebo bude Evropa zaplavena migranty. Oni už tu Evropu na kolena dostanou. A my moc dobře víme, že Evropa jako celek se ubránit nedokáže. Víme i to, že mnohé národní armády, včetně té české, byly postupně znebojeschopněny. Ta naše by neubránila ani ten nejmenší kraj. I proto děláme Američanům pucfleky a vysíláme své vojáky do Pobaltí, abychom v počtu necelých 300 mužů vystrašili Putina.

Lidé, bděte, nenechte za sebe dělat ovce! Za mír je třeba bojovat, válka jinak přijde sama.

Autor: 
Zdeněk Ondráček, poslanec a vedoucí kandidát do Poslanecké sněmovny za Královéhradecký kraj
Zdroj: 
FB ÚV KSČM (vítr)