Červenec 2017: Jednal Výkonný výbor Jihočeského krajského výboru KSČM

19. 7. 2017

VV JčKV KSČM na svém jednání v pondělí 17. července 2017 projednal otázky aktuální politické situace v předvolebním období, seznámil se a posoudil informace z činnosti orgánů ÚV KSČM. Hlavně se však zabýval vlastní přípravou volební kampaně do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

V úvodním vystoupení předsedy JčKV KSČM Petra Braného a předsedy ÚV KSČM Vojtěcha Filipa byly objasněny aktuální otázky současné politiky vlády a aktivit poslanců KSČM v Poslanecké sněmovně PČR.

V hlavním bodu jednání byl Výkonný výbor JčKV seznámen s aktivitami a výsledky práce volebního štábu. Stanovený harmonogram činností a aktivit je průběžně plněn, dopřesňován a žádné podněty nejsou ponechány bez posouzení a odezvy. Jako nejbližší úkol bylo připomenuto zaslání podkladů pro vydání volebních novin. Nezapomnělo se ani na význam přesného plnění transparentnosti volebních nákladů atd.

Na závěr jednání byl výkonný výbor seznámen s výsledky návštěvnosti webových stránek. Dále byly v diskusi posouzeny možnosti využití 44. ročníku Země živitelky (24. 8. – 29. 8. 2017) pro prezentaci moderních možností zemědělské výroby v České republice. Ze strany kandidátů pak využití své prezentace formou audio a video v předvolební kampani.

Autor: 
jk
Zdroj: 
JčKV KSČM