Petr Šimůnek: Budoucnost musí patřit nám všem, ne jen pár vyvoleným

17. 7. 2017

Již 15 let píšu o kvalitě potravin a dalších komodit, které u nás používáme. Musí to být už asi hodně zlé, když naše média přiznávají, že jsme skládkou, či žumpou Evropy. Tentokrát to není záležitost východ a západ. Ta žumpa jsme my v České republice.

Mnozí z nás cestují do zahraničí, někteří služebně a další tam pracují a žijí. Ani Česká televize, ani soukromé televize, ba ani vláda ČR nezabrání tomu, aby se jednou lidé u nás doma dozvěděli co jedí, v čem perou, v čem se koupou, co si nalévají do svých nádrží u aut.

Nikomu není podezřelé, že už dávno nestojí fronty německých aut před našimi restauracemi kam se jezdívali najíst? Nikomu nedošlo, že jsme přestali jezdit turisté z Polska, protože v Německu je téměř vše levnější a kvalitnější? Zdraví národa je fuč! Kolik asi dostali ministři polistopadových vlád za to, že z nás udělají pokusné králíky? To že jsou dnes děti neskutečně obézní se svaluje na to, že necvičí, to je pravda, ale jejich obezita je především z toho co jíme.

Dříve, když někdo řekl, že má rakovinu bylo to výjimečné, měl obrovskou smůlu, že právě on se stal obětí této zákeřné nemoci. Dnes se s ní setkáváme na každém kroku. Dnes jste výjimkou vy pokud neznáte někoho z práce, kamarádů a rodiny, kdo by rakovinu neměl. Bohužel i tato veleúspěšná vláda, jak se nazývá z nás dělá blbce. Musíme se přestat bát a nakopat jim ve volbách. Budoucnost musí patřit nám všem, ne jen pár vyvoleným.

Autor: 
Petr Šimůnek
Zdroj: 
FB P.Šimůnka (vítr)