Klub prvního máje - Levicový klub mladých Jihočeského kraje

5. 7. 2017

KLUB PRVNÍHO MÁJE - Levicový klub mladých Jihočeského kraje vydal soubor článků ze svých webových stránek pod číslem 1/2017. V úvodu uvádí:

Milý čtenáři/čtenářko,

právě pročítáš soubor článků z internetových stránek KLUBU PRVNÍHO MÁJE. Jsme mladí komunisté Jihočeského kraje, kterým není lhostejné, v jaké společnosti žijí, a kteří si uvědomují problémy současného světa. Spojili jsme se, abychom rozbořili mýty o komunistickém hnutí a ukázali, že jiný svět je možný, ba dokonce nutný. Odmítáme nadvládu kapitálu a upřednostňujeme alternativní způsoby fungování společnosti založené na spolupráci, solidaritě a míru ctící přírodní zdroje a životní prostředí. Tento soubor článků z webových stránek slouží jako ucelený přehled všeho, co považujeme za důležité, mapuje naše akce a přináší zajímavé informace z událostí našeho kraje. Čtenářům chceme přinášet v první řadě jihočeská témata, ale také se pokusíme informovat o aktivitách mladých v jiných krajích. Telegraficky přineseme také zprávy z činnosti levicových hnutí v zahraničí.

Fungujeme pouze elektronicky a můžeš nás najít na www stránkách Klubu prvního máje http://www.klub1maje.eu. Soubor článků najdeš ve formátu pdf zde: a vše je volně ke stažení. Doufáme, že Ti předáme cenné informace o levicovém dění nejen na jihu Čech.

Kolektiv autorů KPM