Spojenectví práce a solidarity (SPaS) blahopřálo

30. 6. 2017

Koordinační výbor SPaSu (Spojenectví práce a solidarity) poslal po nedávných britských volbách blahopřání lídrovi Labour Party Jeremy Corbynovi.

Corbyn, MP

Vůdce opozice

Dolní Sněmovna

Westminsteru, Londýn w1

Vážený pane Jeremy Corbyn,

Písemně. - (de) jsme vám jménem Aliance práce a solidarity (spa), abychom vám poblahopřát k vynikajícím volebním výsledkům, jichž dosáhla strana práce pod vaším vedením v nedávných parlamentních volbách. Lázně jsou, asi dvou desítek organizací občanské společnosti, včetně organizací pro mír a občanská práva. Mezi jeho členy jsou však také zástupci komunistické strany Čech a Moravy (KSČM), strana demokratického socialismus (sds) a z vlevo, na platforma Vaší sestry, česká sociální demokratická strana (ČSSD).

Velmi oceňujeme vaše odmítnutí "těžké brexit" A Vaše volání o budoucí úzké partnerství s EU. Podporujeme také vaši ostrou kritiku, a drastické škrty ve zdravotnictví, vzdělávání a jinde, jak to diktoval zastánci z ekonomických koncepcí. Privatizace železnic, poštovních služeb, autobusové dopravy a některých dalších polí nebyla zjevně v zájmu britských pracujících lidí. Je velmi důležité, aby si váš program myslel, že oba mladí lidé podle univerzitní poplatky, stejně jako staří důchodci, kterým navrhujete pomoci mnoha způsoby, a to i prostřednictvím volného používání autobusů. Zvýšení minimální mzdy, budování sociálního ubytování a vyšší daně pro velké korporace a úzká elita velmi bohatých lidí také odpovídá našim vlastním přístupy.

Je třeba poznamenat, že evropská socialistická strana odmítá neoliberalismu ve Jménu sociálních demokratických hodnot a hodnot sociálního státu.

Jsme stejně rádi, že jste přijali mírové politiky a zamítnuta války jako prostředky k řešení konfliktů ve světě. Plně chápu, že je nutné bojovat proti terorismu a zároveň nekompromisně zpochybnit příčiny terorismu. Stejně jako vy jsme také uvést spojení mezi některými vojenskými zásahy, například v Iráku nebo v Libyi, a vzestup podpory teroristických organizací.

Nech také tuto příležitost, abychom vyjádřili soustrast obětem strašného požáru grenfell věže, jehož většina byla chudá a / nebo přistěhovalců. Byly také oběťmi, politik v, průmyslu, kterým se jsi.

Nech tento dopis z přáním, aby strana práce získala vítězství v příštích britských parlamentních volbách a aby se z Vás stal příští premiér spojeného království.

Jan Kavan, Milan Neubert, Eva Novotná, Miroslav Prokeš

Mluvčí lázní. 

Praha, 18 června, 2017

Autor: 
SPaS
Zdroj: 
fb