"Země co ztratila nebe, ztratila všechno i sebe!"

18. 6. 2016

ČSSD hrobařem nejen demokracie, ale i humanismu a celé naší republiky. Od (ne)slavného Bohumínského usnesení, kterým si delegáti sjezdu zakázali jakoukoliv spolupráci s KSČM na republikové úrovni je celkem jasné, že co se týče ekonomických zákonů a rozhodnutí, bude je formulovat pravice, zatímco jedinci z tzv. konstruktivní levice budou sedět v dobře honorovaných postech v dozorčích radách a podobně.

Usnesení Lidového sněmu, že mají tzv. služebníci lidu, jak si politici a jejich byrokratické loutky pokrytecky říkají, lidu sloužit za lidem férově většinově stanovenou odměnu - tedy zatím dle předvedených výkonů za mediánovou (nejčastější) mzdu v národním hospodářství -, arogantně ignorují a říkají tomu "suverenita parlamentu". Parlament však není suverénem, svrchovaným vládcem v naší kdysi krásné zemi, suverénem je lid a to dokonce i podle partajními oligarchy po puči oktrojované ústavy, která uznává, že "všechna moc" v republice pochází z lidu. Také odkud jinud, když se oligarchové ohání demo-kracií (lido-vládou) snad ještě více než komunistická "rudá šlechta" dělnickou třídou?

Takže ČSSD "Bohumínem" demokracii v ČR zcela ochromila, zprznila a zničila. To jí ovšem nestačilo - v mocenském rauši v rozporu se svými předvolebními sliby, podepsala její vláda vstup do NATO, které ihned přes naše svrchované území a nebe zahájilo "humanitární bombardování" Jugoslávie, čímž  zničilo zbytky humanity v Evropě. Jak se zpívá v tehdy populární písni: Země co ztratila nebe, ztratila všechno i sebe!"

Ve finále pak morálně rozvrácenou, patologickou republiku vmanipulovala podivným referendem, kdy vláda předkládala jen argumenty pro ANO, do Evropské unie a ratifikovala i vlastizrádnou Lisabonskou smlouvu, která uvrhla naší vlast do horšího právního postavení, než měl nacistický Protektorát Bohmen und Mahren.

Nyní sociální demokraté a jejich satelité sveřepě odmítají lidové hlasování (plebiscit či referendum) o vystoupení ČR z EU, ačkoliv i konzervativci ve Velké Británii jej umožňují.

Zrada ČSSD lidu České republiky nemůže už být flagrantnější a přesto se najdou spoluobčané, kteří věří, že budou republiku spravovat ku prospěchu onoho balamuceného a okrádaného lidu lépe, než jiní. Z této víry je nevyvedla ani reorganizace Policie ČR způsobená vyšetřováním zločinů socdem. politiků a nesplácení stamilionových dluhů.

Je tedy jasné, že se ČSSD podařilo udělat ze sebe sektu ve které racionalita a kritický rozum nemá žádné místo. Přesně dle poznatků politologů, že pokud počet členů jakékoliv politické strany klesne pod 50 000, změní se v sektu nebo podnikatelský projekt. Nyní tyto dva zhoubné subjekty (ČSSD a ANO) bojují o nadvládu v krajích a brzy i v celé republice. Čti dál zde:

Poznámka: Určeno především k diskusi o místě a úloze levice v České republice

Vystavil: jk