Prezident USA Trump označil zvoleného prezidenta Bidena za falešného prezidenta

27. 12. 2020

Co se děje aktuálně v USA po prezidentských volbách z 3.11.2020? Z článku mediálního úseku Plzeňského KV KSČM vyjímáme:

Americký stát Texas bude dokonce organizovat na základě vzniklé povolební situace referendum o vystoupení Texasu z USA! Hrozí rozpad USA!

Do podvodů při sčítání volebních hlasů na sčítacích strojích (podobných počítačům), byla údajně zapojena i jedna složka CIA, která z Frankfurtu nad Mohanem v Německu upravovala výsledky voleb v USA tak, aby zvítězil Biden.
Do Německa byla narychlo letecky přesunuta speciální přepadová jednotka armády USA v počtu 250 mužů, která vzala toto středisko CIA ozbrojeným útokem. Při přestřelce zahynulo několik lidí a byla údajně zraněna i přítomná ředitelka CIA Gina Hasper, která byla zatčena. (Některé informační zdroje uvádí, že je již po smrti). Od konce listopadu 2020 ji nikdo neviděl a nic se o ní neví.

Armáda USA zabavila v Německu počítače CIA a sčítací stroje kanadské firmy Dominion, jejichž prostřednictvím upravovali výsledky sčítání hlasů v USA. Mimochodem probleskla zpráva že z této rezidentury CIA v Německu upravovali výsledky ve více než 30 zemích světa. Mluví se i o České republice v roce 2017.

Ministerstvo obrany USA vyrozumělo před několika dny ústředí CIA v Langley, že od 1.1.2021 s ní přestává armáda spolupracovat!

Celý článek zde:

Video: